Verspreiding

Verspreiding

Naast onze reclame uitingen op folder gebied verspreiden wij ook de Zandvoortse Courant met daarin wekelijks gemeente nieuwsZVO Verspreiders verspreidt zowel huis aan huis als geadresseerd en tevens behoren sampling acties ook tot de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Onze diensten zijn eindeloos. Het verspreiden van uw promotie materiaal is op diversen verspreidt momenten per week mogelijk! Zie hieronder onze mogelijkheden. Mocht u vragen of een persoonlijk advies op prijs stellen neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.Huis aan huis voorweek folders

Vanaf elke maandag met uitloop naar de woensdag verspreiden wij een folder pakket die ongelimiteerd is. Deze samenstelling van dit pakket is van de supermarkt tot aan de bouwmarkt of kaashoek. Ons folder pakket wordt maar liefst 30 minuten per week gelezen en is een zeer aantrekkelijke manier om in een instap moment uw materiaal onder de aandacht te brengen.


Huis aan huis midweek combinatie

Elke woensdag van de week verspreiden wij de Heemsteedse Courant. Deze krant wordt door geheel Zandvoort, Bentveld en Aerdenhout, huis aan huis bezorgt. Het verspreiden bij deze krant geeft een attentie waarde omdat het aantal folder materiaal die mee verspreidt worden beperkt is tot maximaal 4!


Huis aan huis midweek combinatie met de Zandvoortse Courant

U wilt uw folder met extra attentie waarde laten verspreiden? Wekelijks verschijnt het weekblad van Zandvoort vol met lokaal en gemeentelijk nieuws in geheel Zandvoort en Bentveld. Op dit unieke verspreidt moment kunt u uw foldermateriaal onder de aandacht brengen met een beperkt aantal overige opdrachtgevers. Indien wenselijk kunnen wij ook vanaf kleine aantallen op postcode uw folders mee laten bezorgen met deze zeer geliefde krant.


Huis aan huis Separaat

Deze exclusieve verspreiding noemen wij ook wel een separate verspreiding. Naast de verspreiding van de “Begin van de week”en de “Midden in de week”, geven wij onze klanten de mogelijkheid om hun materiaal separaat (los en apart van alle overige materialen) te verspreiden. Deze verspreiding is een vrij kostbare verspreiding, omdat wij ons bezorgkorps een extra vergoeding geven. Er moet immers een aparte ronde voor worden bezorgt. Indien u deze verspreiding wenst, laat het ons zo spoedig mogelijk weten.  Wij nemen maar 1 separate bestelling per week aan.


Sampling acties

Wilt u consumenten bekend maken met uw producten – door deze producten te laten voelen of proeven – dan zijn samples de aangewezen methode. Sample’s zijn proefmonsters waardoor consumenten een product kunnen zien, proeven, voelen en uitproberen. Sampling is zeer effectief, omdat zintuiglijke waarneming de sterkste prikkel is om consumenten tot koop aan te zetten. Het succes van een sampling actie wordt bepaald door een goede begeleiding, vanaf de verpakking tot de uiteindelijke bezorging.